Wifi Logo

Eindelijk een wifinetwerk dat voldoet aan uw wensen

Wij bieden u een groot aantal diensten, van actieve controle tot onderhoud met behulp van hoogtechnologische hulpmiddelen. Dankzij onze kennis van installaties zijn wij expert in België. Zo kunnen wij u een adhocoplossing aanbieden voor een optimaal budget. Deze troeven bieden wij met trots aan bedrijven die op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor de groeiende vraag naar betrouwbare wifi.

experts

Gecertificeerde experts

Ons team krijgt permanente bijscholing. Zo geniet u ook van gericht advies dat rekening houdt met de nieuwste technologieën en regelgeving (certificering van normen en zelfs Europese regelgeving).

Up to date

Altijd up-to-date

Wij volgen altijd de beschikbare oplossingen en technologieën op in België en in de rest van de wereld. Onze aangeboden oplossingen zijn gebaseerd op continue, objectieve en volledige analyses en worden aangepast volgens de beschikbare nieuwe technologieën.

Respect des normes

Naleving van normen

Sommige mensen staan weigerachtig tegenover blootstelling aan wifi, of men dit nu wil of niet. Ons team past in samenspraak met onze klanten de geïnstalleerde infrastructuur zo aan dat alle normen van bij het begin worden nageleefd en garandeert het comfort en de veiligheid van de gebruikers.

experts

Absolute optimalisatie

Als expert-installateur blijven we volledig onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers van wifitechnologie. Dankzij deze onafhankelijkheid kunnen we de klant de meest optimale oplossingen bieden volgens prestaties en prijs.