Wifi Logo

Nood aan betrouwbare wifi?

Installeer een betrouwbaar en sterk draadloos netwerk in uw bedrijf

Wij zijn expert in wifi-oplossingen voor professionals, ongeacht het type gebouw of de wensen die u hebt.

Wij bieden professionals al onze kennis en ervaring om een wifinetwerk te installeren. Wij garanderen een sterk en betrouwbaar netwerk, ongeacht uw activiteiten. Wat de technische beperkingen of uitdagingen voor uw bedrijfsnetwerk ook zijn, wij bieden u een aangepaste oplossing!

Oplossingen

Geniet overal van toegang tot een sterk en betrouwbaar wifinetwerk!

Couverture Etendue

Grote dekking

Dankzij de installatie van access points hebt u ook ononderbroken wifidekking in grote gebieden. Zo kunt u zelfs het draadloos netwerk gebruiken in de verste uithoeken van uw bedrijf.

Itinérant

Roaming

Wees mobiel zonder de bijbehorende nadelen. Geniet van de volle kracht van uw netwerk dankzij ons roamingsysteem en voorkom micro-onderbrekingen, signaalverlies en andere ongemakken.

Fiabilité

Betrouwbaarheid

Soms kunnen de werkomstandigheden extreem zijn. Toch kunt u steeds rekenen op toegang via alle access points. De geplaatste installatie garandeert u een krachtig en betrouwbaar netwerk, ongeacht de beperkingen van uw werkruimte..

Sécurisé

Beveiliging

De beveiliging van uw bedrijf en uw gegevens is ongetwijfeld van groot belang. Dankzij onze beveiligde systemen en onze onderhoudscontracten geniet u van een optimale beveiliging van uw netwerk en van uw vertrouwelijke gegevens.

Hainaut
Ethical
Bedimo
Cazier
Unife
Wauters

U wilt uw draadloos netwerk verbeteren?

Wacht niet langer en neem contact op met onze experts.

Contacteer ons

Abonneer u op onze nieuwsbrief